• Promo
  • Promo

Onze kernwaarden

Bij Food Partners draait alles om kwaliteit en de beleving van de klant. Verse producten, opslag en vervoer volgens de stricte H.A.C.C.P.-normen in combinatie met snelheid en gemak. Dat is de missie van Food Partners. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten en kunnen wij de bestelde producten in een uitstekende conditie bij u afleveren. Ons team streeft er naar om onze afnemers, met een assortiment van ongeveer 10.000 artikelen, dagelijks vlot, betrouwbaar en naar tevredenheid te bevoorraden.

Wij ondersteunen (waar mogelijk) onze afnemers met raad en daad op elk gebied. Over de keuze van het assortiment, aanpassingen in het menu, plaatselijke festiviteiten, acties, etc. Altijd staat de verbetering van de keukenmarges & rentabiliteit voorop. Datgene waar uw klant behoefte aan heeft, hebben wij voor u op voorraad staan. Via ons online bestel-systeem bespaart u tijd op de inkoop van uw producten. Nog geen inlog-gegevens? Klik hier om ze direct aan te vragen!


Kwaliteit

Kwa·li·teit (de; v; meervoud: kwaliteiten) 1. Mate waarin iets goed is; gesteldheid, hoedanigheid, aard: de kwaliteit van deze stof. 2. Goede hoedanigheid: iemand met kwaliteiten bekwaamheid; kwaliteitsartikelen Voor u betekent dit dat Food Partners alleen producten van hoge kwaliteit levert.

Distributie

Dis·tri·bu·tie (de; v) 1. Uitdeling 2. Door de staat geregelde verdeling van levensbehoeften enz. Voor u betekent dit dat Food Partners flexibel is en snel levert. Veel van onze producten zijn zelfs de volgende dag al bij u te leveren.

Service

Ser·vice [suːrvəs] (de; m; meervoud: services) 1. De zorg waarmee een bedrijf haar klanten van dienst is. Food Partners werkt voor, maar ook met haar klanten. Samen zorgen wij voor de beste oplossingen om aan de vraag van uw klanten te voldoen.

Begeleiding

Be·ge·lei·ding (de; v; meervoud: begeleidingen) Food Partners verzorgt de gehele begeleiding van de producten die bij u geleverd worden.