FoodPartners BV neemt maatregelen vanwege Corona - COVID-19

Beste relatie,

We maken mee wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt. De horeca dicht! Maar gezondheid gaat boven alles en we moeten ons samen hier doorheen slaan.

Zoals iedereen zondag 15 maart 2020 uit het nieuws heeft vernomen zijn alle eet- en drinkgelegenheden vanaf 18:00 uur noodgedwongen gesloten door de overheid. Dit heeft een enorme impact op de horecabranche waarin wij als groothandel voornamelijk werkzaam zijn.

Om besmetting te voorkomen zal er een beroep worden gedaan op ieders flexibiliteit. Wij willen u vragen om hieraan mee te werken. Daarom hebben we de volgende maatregelen als FoodPartners BV genomen en deze zijn per direct van toepassing.

Accountmanagers

Onze accountmanagers zullen tot nader bericht geen bezoek brengen aan onze relaties. Wel zijn ze telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Logistieke medewerkers

Onze chauffeurs proberen het contact met andere mensen zoveel mogelijk te beperken. De kantine is toegankelijk voor een beperkt aantal personen.

Kantoor medewerkers

Kantoormedewerkers nemen lunchpauze op kantoor i.p.v. in de kantine. Zodat in de kantine zo min mogelijk aantal personen bijeen komen.

Retouren

In verband met voedselveiligheid nemen we tot nader bericht geen enkel product retour met uitzondering van emballage.

Leveringen

Het is mogelijk dat wij uw levering niet geheel kunnen uitleveren. Gezien onze grootste doelgroep horecaklanten gedwongen gesloten is, kopen we zeer beperkt in. Zeker op de kort houdbare producten zoals gekoelde goederen. Ook is het mogelijk dat we eerder alternatieven gaan uitleveren.

Zaterdagen gesloten t/m 6 april

Sinds kort zijn we geopend op zaterdag voor onze horecaklanten, echter met deze noodmaatregel, zijn wij ook op de zaterdagen geheel gesloten.

Wij willen iedereen veel gezondheid, sterkte en kracht wensen in deze moeilijke tijd.

#samensterk